SOFT

Spreker dr Paul Mandigers

Gepubliceerd op 25 januari 2017 07:00

Dr. Paul Mandigers (afgestudeerd in 1992, specialisatie 1996, promotie 2005) is een veterinair specialist in Interne Geneeskunde en Neurologie. Hij is diplomate van het European College of Veterinary Neurology en als zodanig Europees specialist (EBVS). Vanaf zijn specialisatie, werkt hij parttime als specialist in de praktijk (waarvan reeds 17 jaar bij het Veterinair Specialistisch Centrum De Wagenrenk) en part-time bij de Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren. Vanaf 2012 is hij hoofd van de afdeling neurologie en heeft een aanstelling als ‘clinical associate-professor’. Hij heeft een nog steeds groeiend aantal peer-reviewed publicaties en meer dan 250 mondelinge presentaties gegeven op (inter-) nationale congressen en meetings. Hij begeleidt momenteel drie PhD-projecten, meerdere projecten gericht op (erfelijke) neurologische aandoeningen, is ECVN opleider, lid van de International Veterinary Epilepsy Taskforce (www.IVETF.org) en stuurgroep “Fairfok”.
Zijn goede doel is het project waaraan hij meewerkt, maar waar helaas niet veel financiering beschikbaar voor is. Project gaat over Epilepsie bij BC, waarbij hij bloedmonsters verzameld van lijders en controledieren en opstuurt naar collega's voor onderzoek in Zwitserland.

Dr Paul Mandingers neemt ons mee op een interessante reis in een 2-tal lezingen, met de mogelijkheid om uit te breiden. Hoofdthema: Is Fokken Gokken?

In 2 dagen worden 2 thema's besproken:

  1. Epilepsie in de Fokkerij
  2. Rugproblemen in de Fokkerij

Epilepsie in 2 delen gegeven: voor alle hondenrassen en voor het verdiepingsras Border Collie

Data

27.05.2017 - Epilepsie in de Fokkerij

02.09.2017 - Epilepsie in de Fokkerij bij Border Collies

28.10.2017 - Rugproblemen in de Fokkerij

 

In de voorverkoop is deelname per onderdeel 25,00. En hoe meer je je inschrijft, hoe groter de korting zal zijn:

1e lezing = 25,00
2e of meer lezingen = 22,50 per lezing (elke lezing een korting van 2,50)

Aan de voordeur is deelname 27,50 contant per onderdeel. Heb je je eerder ingeschreven en je wilt contant betalen aan de voordeur, dan geldt er een toeslag van 2,50 pp.

 

Aanmelden via link: https://goo.gl/forms/IqIGb9t4H2atnRVX2

Locatie is SportHondenCentrum Brabant in Standdaarbuiten (NB)

Koffie, thee, lunch zijn niet inbegrepen. Catering en pin aanwezig!


 »